My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Vrij en ontspannen presteren

Op deze pagina vind je ervaringen van cliënten


“Spreken in het openbaar is niet mijn dagelijkse bezigheid, maar als rondleider in Dierenpark Amersfoort sta ik toch regelmatig voor grote groepen te vertellen. Mijn stemgeluid bleek regelmatig tekort te schieten, en ‘harder praten’ bleek juist averechts te werken. Zo kwam ik bij Jacqueline terecht voor de training Spreken in het openbaar.

Wat een eye opener! Met een heldere analyse van wat ik doe als ik voor een groep spreek, en een duidelijke uitleg over de werking van de stem, ademhaling en ons lichaam als ‘klankkast’, werd in een klap duidelijk waarom mijn eigen aanpak niet werkte.

Hoe dan verder? Daar gaf Jacqueline in een perfect op maat gesneden training antwoord op. Door op subtiele wijze en met gerichte oefeningen mijn ademhaling en ontspanning te helpen onderzoeken, kreeg mijn stem zijn ‘klankkast’ terug. Wat een ontdekking en bevrijding en wat een feest om met die nieuwe ervaringen te kunnen presenteren!

En dat niet alleen, maar de oefeningen, ontspanning en Jacqueline’s scherpe observaties en coaching, leverden onverwachte, inspirerende inzichten op die me nog steeds helpen in mijn dagelijkse doen en laten.

Zo werd de training Spreken in het openbaar een geweldige ontdekkingstocht. Ik ben Jacqueline heel dankbaar voor haar wijsheid en input en gun iedereen zo’n prachtig avontuur!

Dankzij jouw scherpe en subtiele coaching heb je me niet alleen plezier in presenteren gegeven, maar ook waardevolle inzichten in mijn dagelijkse doen en laten. Dank daarvoor!”

Maja Nijessen, tekstschrijver, musicus, gids


Klik hier om meer te lezen over Jacqueline’s aanpak

 

“Jacqueline heeft me de rust en de ruimte gegeven om te ontdekken hoe ik mijzelf beter kan gebruiken. Haar lessen zijn enorm inspirerend. Ik voel me veel sterker en rustiger.”

Esther Dekker, leerkracht speciaal onderwijs


“Ik vond de cursus Spreken met Plezier van Jacqueline echt heel goed en prettig! Ik had ook voor een cursus kunnen kiezen waarbij er tips en trucs worden gegeven over de inhoud van de presentatie en dan allemaal om toerbeurt oefenen. Ook niet verkeerd natuurlijk, maar dat heb ik al eindeloos gedaan. Kost veel energie en de moeilijkheid die ik tegenkom in de praktijk komt dan niet echt aan bod. Ik heb nu veel beter gereedschap gekregen!”

Marion Donkers, jurist


Klik hier om meer te lezen over Jacqueline’s aanpak


“De cursus ontspannen spreken in het openbaar die ik bij Jacqueline heb gedaan heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven.”

Maartje van der Staal, vormgeefster


“Het was alsof ik opnieuw kennis maakte met mijn lichaam. Mijn houding is enorm verbeterd en veel opener geworden. Dat merk ik niet alleen bij het zingen maar ook bij alle andere dingen die ik doe.”

Monique Neefjes, zangeres en producent, www.moniqueneefjes.com


“Muziek is mijn grote liefde. Na mijn hernia-operatie kostte het me nog erg veel moeite om lang te staan, laat staan om een concert te zingen. Dankzij Jacqueline’ s hulp sta ik weer goed op mijn benen!”

Erik-Jan, zanger, 49 jaar

Klik hier om meer te lezen over Jacqueline’s aanpak