My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Vrij en ontspannen presteren

De coolste drummer in town

Bill Cosby vertelt over zijn vliegende start als coole drummer. Hij was er helemaal klaar voor, niets stond hem meer in de weg, behalve dan dat eigenlijk nog niet zo goed kon spelen.. Hilarisch en zeer herkenbaar, ook voor niet-drummers..

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Kun je het filmpje niet bekijken? Klik dan hier.Wil je op de hoogte blijven?


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht